top of page

Ücretli Tez Analizi

Akademik çalışmaların büyük çoğunluğunda, lisans düzeyindeki projelerden, yüksek lisans tezleri ve doktora tezlerine kadar çok geniş bir alanda istatistiksel analiz ihtiyacı bulunmaktadır. Tez analizi ihtiyacı genellikle yüksek lisans ve doktora tezlerinin analizleri için olsa da lisans düzeyindeki kimi ödev ve projelerde de tez analizi yapılması gerekmektedir. Bireyler akademik çalışmalarının, tez, proje, ödev vb. tüm çalışmalarındaki istatistik analizleri kendileri yapabilecekleri gibi, bu konuda hizmet sunan firmalardan da tez analiz hizmeti almaları mümkündür. Tez analizi yapan yerler araştırıldığında pek çok bireyin ya da kurumun ücretli tez analizi yaptığıyla karşılaşacaksınız. Ancak bu noktada dikkat edilmesi gereken önemli bir husus bulunmaktadır.

Ücretli tez analizi yapan bir firmaya ulaştığınızda bu yerin kurumsal bir firma olmasına, sabit bir ofis adreslerinin olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu durum oldukça önemli olup, hem çalışmanızın istediğiniz şekilde ve seviyede yapılması açısından hem de güvenilir bir yerle iş yaptırmadığınızda karşılaşabileceğiniz sorunlarla karşılaşmamanız açısından önemli olacaktır. Tek iletişiminizin bir telefon ve e-mail olan bir firmayla(!) sorun yaşamanız, ya da analizinizin revizesi gerektiğinde karşınızda muhatap bulma durumunuz zorlaşacaktır. Ancak kurumsal ve resmi olarak bu işi yapan, bir ofisi olan, vergi levhası olan Yöntem İstatistik gibi gerçek istatistik firmalarıyla çalıştığınızda böyle bir olumsuz durum yaşamak bir yana müşteri memnuniyeti için çabalayan bir ekiple iş yapmanın keyfine varırsınız. Dolayısıyla ücretli tez analizi yapan bir yer aradığınızda karşınızda ilk çıkan yerle çalışmaya başlamak yerine, daha sonra sorun yaşamamak için bu hususlara dikkat ederek kaliteli ve güvenilir istatistik merkezlerini seçmeniz gerekmektedir.

Lisans projelerinden başlamak üzere, Yüksek lisans ve Doktora tezlerinin tamamında en kritik bölüm tezlerin analiz bölümleridir. Tezlerin analiz bölümlerine kadar olan kısmı literatür kısmı olup çalışma konunuzda o zamana kadar yapılan yerli ve yabancı tüm akademik çalışmaların taranarak literatür hakkında bilgi vermeniz beklenmektedir. Bu aşamadan sonra ise tezinizin uygulama yani analiz bölümü gelmektedir. Burada belirlediğiniz çalışma probleminiz ve hipotezleriniz doğrultusunda analizinizi yapmak ve çıkan sonuçları da yorumlayarak çalışmanızı tamamlamanız gerekmektedir. Tez yazım süreci başlı başına zorlu bir süreç olduğu için, özellikle de yüksek lisans ve doktora yapan kişilerin büyük çoğunluğunun aynı zamanda bir işte çalışan kişiler olması sebebiyle bu zorlu sürece yeteri kadar vakit ayırabilmeleri mümkün olmamaktadır. Hele ki çalışmalarının analizi için SPSS ya da başka bir analiz programı öğrenmeleri ve bunu kendi çalışmalarında hatasız olarak kullanabilmeleri kısa sürede ve yoğunlukta yapılabilecek bir iş değildir. Bu sebeplerle özellikle tezlerin analiz bölümleri için profesyonel destek almak pek çok öğrenci için önemli bir destektir. Ücretli tez analizi yapan firmalardan alınacak olan böyle bir tez analiz desteği ile tezinizin analiz kısmını çok daha kısa sürede profesyonel kişilerden alınan yardımla tamamlayabilirsiniz. Yöntem İstatistik olarak Ücretli tez analizi hizmetlerinde bu sektörde uzun yıllar tecrübesi ve uzman kadrosuyla hizmet veren en iyi tez analiz merkezleri arasında yer almaktayız.

Çalışan bireylerin yüksek lisans ya da doktora tez aşamalarına geldiklerinde en büyük ihtiyaçları aslında vakit olmaktadır. Tez analiz hizmetleriyle bu durumda olan kişilere büyük bir kolaylık sağlanmaktadır. Bu kişiler, tez analizlerinin SPSS ya da diğer istatistik analiz programlarında uzman olan kişiler tarafından verilen destekle, tezlerinin analiz kısımlarını kısa sürede ve kaliteli bir şekilde tamamlama fırsatı bulmaktadır.

Yüksek lisans tez analizleri başta olmak üzere, lisans proje tez analizleri, doktora tez analizleri ve makale tez analizlerinde profesyonel bir destek alabilmek için iyi bir firma araştırması yapmanız gerekmektedir. Çünkü tez analizi hizmeti oldukça önemli bir işlem olup tezlerin en önemli bölümleri analiz bölümleri olarak öne çıkmaktadır. Dolayısıyla böylesine önemli bir sürecin yani tez analizi sürecinin ehil kişiler tarafından yapılması oldukça önemlidir. Tez analizi bilgi ve deneyim gerektirmektedir. Kimi zaman sadece teorik olarak program ya da istatistik bilgisi de tez analizi yapılması için yeterli olamamaktadır. Bu sebeple tez analizi için destek alacağınız yerlerin alanında uzman hocalarla çalışmasına ve deneyimli bir ekibe sahip olmalarına da dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz. Eğer nitelikli bir analiz kadrosuyla çalışma istiyorsanız Yöntem İstatistik'in tez analiz hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

ŞUBAT 2024 (GÜNCEL) SPSS ANALİZ ÜCRETLERİ

SPSS veri analiz ücretleri birçok faktöre bağlı olarak değişmekle birlikle Şubat 2024 güncel fiyat aralığı 3.000tl-10.000tl aralığındadır. 520 SPSS analizi fiyat aralığının farklı olmasının başlıca

ADIM ADIM SPSS ANALİZİ

SPSS (Statistical Package for the Social Sciences), zorunlu analizler yapmak için kullanılan bir yazılımdır. SPSS, veri analizi, veri görselleştirme, veri madenciliği ve veri kayıtları gibi birçok yay

parametrik ve parametrik olmayan testler

Parametrik testler, dağılım varsayımlarına dayalı istatistiksel testler arasında yer almaktadır. Bilimsel analizlerde temel olarak demografik faktörlerin ve değişkenler arasındaki ilişkilerin istatist

bottom of page