top of page

2024 Yılı SPSS Analiz Ücretleri

Güncelleme tarihi: 29 Oca

İçerik Başlıkları

Akademik bir çalışma hazırlanırken çalışma seviyesi ve alanı ne olursa olsun özellikle son yıllarda o konuyla ilgili bir araştırma, uygulama ve analiz bölümü hazırlanması uygulaması yaygınlaşmıştır. Fen bilimler, sosyal bilimler ya da sağlık bilimleri alanında, yüksek lisans tezleri, doktora tezleri hatta lisans düzeyindeki ödev, tez ve projelerde dahi anlatılan konunun ileri sürülen hipotezlerin bir analizinin yapılması beklenmektedir. Bu durum yüksek lisans tez analizleri başta olmak üzere çok sayı ve türde çalışmanın SPSS vb. analiz programlarıyla analiz edilmesinin gerekmesine ve böyle bir ihtiyacın doğmasına yol açmıştır.

Bir akademik çalışmada eğer ampirik bir uygulama, saha araştırması vb. herhangi bir analiz uygulaması yapılacak ise ilk aşama bu analize ilişkin bir problem cümlesinin belirlenmiş olması gerekmektedir. Yani araştırmaların çıkış noktası problem sorusuyla olmaktadır. İkinci olarak bu problem cümlesine de cevap verecek şekilde bir çalışmanın ileri sürdüğü en az bir hipotezi olmalıdır. Zaten tezi tez yapan en önemli unsur, ileri sürdüğü bir hipoteze sahip olmasıdır. Belirlenen hipotez doğrultusunda ve buna uygun olacak şekilde veri toplanması gerekmektedir. Ve bu verilerin uygun şekilde tasnif edilip SPSS' e veri girişinin yapılarak SPSS analizi yapılmalıdır.

Günümüzdeki pek çok akademik çalışmanın (lisans projeleri, yüksek lisans tezleri, doktora tezleri ve akademik makaleler vb.) analiz kısmında kullanılan istatistik programının SPSS analiz programı olması dolayısıyla gerek öğrencilerin gerekse akademisyenlerin SPSS analiz ücretlerini merak etmeleri ve ihtiyaç duydukları SPSS analizinin yapılması konusunda profesyonel destek almaları mümkündür. Bu aşamaya gelmiş bir kişinin SPSS analiz fiyatları konusunda araştırma yaparken, SPSS analizi yapan firmaları araştırması beklenmektedir. Bu konuda pek çok kişi ve kurum SPSS analizi desteği vermekte parayla SPSS analizi yapılmaktadır. Ancak SPSS analizi talep eden bir kişinin bu noktada dikkat etmesi gereken en önemli şey, SPSS analizi için bir tez analiz merkezi ya da istatistik analiz merkezi seçerken bu yerin verdiği fiyattan önce kurumsal bir yer olup olmamasına, sabit bir ofis adresi olup olmamasına bakmaları gerekmektedir. Yoksa bir akademik çalışmanın en önemli kısmı olan analiz bölümünün istenildiği gibi olmaması ya da hatalı olması durumunda kurumsal olmayan bir yerle çalışırsanız bir muhatap bulamamanız olasıdır. Böyle bir durumla karşılaşmamak için Yöntem İstatistik' in profesyonel kadrosundan analiz desteği alabilirsiniz. Bizimle iletişime geçerek kısa sürede analiz desteği alabilirsiniz.

SPSS analizi yaptırmak istiyorsanız çalışmanızla ilgili detaylı bilgileri ileterek daha hızlı bir hizmet alabilirsiniz. Analizinizin verileri toplanmış durumda mı, hangi analizin uygulanacağı belli mi gibi detayları baştan vermeniz durumunda süreciniz hızlanacaktır. SPSS' e veri girişlerinizin yapılması da dahil analizin yapılması ve çıkan sonuçların yorumlanması dahil tüm aşamalarda size destek verebiliyoruz. Bu hizmetlerden hangilerini almak istediğinizi net bir şekilde ileterek doğru bir fiyat ve hızlı bir destek almanız kolaylaşacaktır. Talepleriniz doğrultusunda istatistik alanında uzman hocalarımızdan fiyat alıp size kısa süre içerisinde fiyat bilgisi verilecektir. Sizin için de uygun olması halinde analiz çalışmanıza hemen geçilecektir.




SPSS Analiz Sürecimiz Hakkında Bilgilendirme

Yüksek lisans tez analizi, doktora tez analizi, lisans tez analizi, lisans ödev-proje analizi, akademik makale analizleri konusunda verdiğimiz destek aslında çeşitli aşamalardan oluşmaktadır. Bunlar kısaca;

Anket sorularının hazırlanması, araştırma ölçeğinin belirlenmesi,

Anket uygulaması,

Anket ya da diğer şekillerde toplanan verilerin tasnifi excele ya da SPSS' e veri girişinin yapılması,

Verilere, araştırmanın amacı ve hipotezlere göre ilgili SPSS analizinin yapılması,

SPSS analizi sonucunda outputların tablolar halinde gösterilmesi,

Analiz sonucunda elde edilen output ve bulguların, tabloların da yorumlanarak analizin bütün olarak yorum ve değerlendirmesinin yapılmasıdır.

Siz bu aşamalardan bazılarını kendiniz yaptıktan sonra bizimle iletişime geçebileceğiniz gibi yukarıda yazılı olan süreçlerin en başından sonuna kadar da bizden destek alabilirsiniz. Bizimle iletişime geçtiğinizde, telefon ya da mailde bu hususları net olarak belirtirseniz ilgili arkadaşımız da istatistik hocamızdan bu doğrultuda bir fiyat isteyip size bilgi verecektir.

Yöntem İstatistik olarak istatistik ve analiz konusunda tecrübeli ekibimiz ve hocalarımızla siz değerli öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizin daima yanındayız.

SPSS Analizi Yaptırmak

SPSS analizi yaptırmak amacıyla bizlere çok sayıda talep gelmektedir. Bu talepleri de en iyi şekilde anlayıp tam ihtiyaca çözüm üretecek kaliteli analizler yaparak teslim ediyoruz. Bizimle SPSS analizi yaptırmak maksadıyla iletişime geçtiğinizde sizden analiz çalışmanız hakkında bazı bilgiler talep ediyoruz. Bu bilgilerle analiz hakkındaki taleplerinizle ilgili olarak çok daha detaylı fikir sahibi olabiliyor ve size de bu yolla bazı tavsiyelerde bulunabiliyoruz.

SPSS analizi yaptırmak için Yöntem İstatistik ailesine güvenen yüzlerce kişiden biri olarak sizler de gerek SPSS ve diğer analiz programlarıyla analiz yapılması konusundaki desteklerimizle gerekse SPSS başta olmak üzere online ve yerinde analiz eğitimlerimizle istatistik analizleri konusunda yaşadığınız sıkıntıları giderme imkanına sahip olabilirsiniz. Bu ayrıcalıklı hizmetlerden faydalanabilmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

SPSS' e Veri Girişi Yapılması

SPSS' e veri girişi yapılmasına dair bilgilendirici dokümanlarımıza eğitimler başlığı altında ücretsiz eğitim dokümanlarımız kısmından ulaşabilirsiniz. Ancak yine de burada da kısaca SPSS' e veri girişi yapılmasına değineceğiz.

SPSS analiz programını açtığınızda karşınıza boş bir panel gelmektedir. Burada sol altta iki kutucuk bulunmaktadır. Birisi data view bölümü olup veri girişinin yapıldığı bölümdür. Diğeri ise variable view bölümüdür. Bu kısım ise data base oluşturma yani veri girişinden önce verilerin özelliklerinin tanımlandığı kısımdır. Data view kısmına veri girişi manuel olarak tek tek yapılabileceği gibi, excel ya da başka bir dokümanla tek seferde de yapılması mümkündür. SPSS' e veri girişi yapılmasının en kolay yollarında birisi de excel dosyasında verileri hazırlayıp SPSS' "import" etmektir. Böylece tek seferde verilerinizi SPSS' e girmiş olacaksınız.

Anket ya da diğer verilerinizin SPSS' e girişi konusunda da Yöntem İstatistik ve Analiz Merkezi olarak hizmetinizdeyiz. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Parayla SPSS Analizi Yaptırmak Hakkında

Tez, makale, proje ya da bir ödev olsun herhangi bir akademik çalışmanız için bir veri toplama ve analiz kısmı oluşturmanız gerekiyorsa istatistiksel analiz aşamalarını gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Akademik çalışmaların büyük çoğunluğunda SPSS başta olmak üzere E-VİEWS, STATA, AMOS vb. istatistiksel analiz programları kullanılmaktadır. Bu programların kullanımı ve çıkan analiz sonuçları/bulgularının yorumlanması istatistiksel bilgi ve uzmanlık gerektirmektedir. Dolayısıyla akademik çalışmalarınız için SPSS vb. analiz programlarını kullanarak bilimsel analiz yapabilmeniz için bu programlara sahip olmanız ve bunları iyi derecede kullanma bilgisine sahip olmanız gerekmektedir.

Yöntem İstatistik ve Analiz Merkezi olarak SPSS, E-VİEWS, STATA, AMOS gibi istatistik programlarının eğitimlerini vermenin yanı sıra siz değerli öğrenci ve akademisyenlerimize SPSS ve diğer programlarda analiz yapıp baştan sonra detaylı bir şekilde teslimini de yapmaktayız. Bu ihtiyacı bulunan kişiler tarafından parayla SPSS analizi yaptırma konusunda internet üzerinden araştırmalar yapılması doğaldır. Parayla SPSS analizi yapan yerler konusunda bir araştırma yapıldığında karşınıza çok sayıda telefon numarası çıkmaktadır. Bu iletişim bilgileri ve sitelerin maalesef büyük bir çoğunluğu kurumsal, resmi firmalar değildir. Bunlarla sadece bir telefon ya da mail iletişimi dışında bir iletişim kurmanız mümkün değildir. Ancak bu işi resmi olarak vergi levhalı, kurumsal bir şekilde yapan az sayıda yerden biri olan Yöntem İstatistik ve Analiz Merkezi ise sabit ofisi olan, resmi kurumsal vergi levhalı ve bu işle ilgili tecrübeli bir ekibi olan bir analiz firmasıdır. Dolayısıyla Yöntem İstatistik Merkezinden alacağınız SPSS analizi yaptırma ya da diğer analizler konusundaki desteklerle ilgili son derece memnun danışan kitlemiz arasında yerinizi almış olacaksınız.



2024 Yılı SPSS Analiz Fiyatları ve SPSS Analiz Türleri

2024 yılı SPSS analizi yaptırma fiyatları, analiz özellikleri, çalışma alanı, istenilen analiz türleri gibi değişkenlere göre farklı olmakla birlikte ortalama 4000tl-15000tl aralığındadır.


SPSS Analizini yaptırmak istediğinize karar verdiğinizde ilk olarak hangi aşamalar için destek almak istediğinizi belirlemeli ve ona göre talepte bulunmalısınız. Sonrasında size tarafımızdan bir fiyat teklifi sunulacaktır. Sizin de onay vermeniz halinde analiz çalışmanıza hemen başlanacak ve planlanan takvime göre hazırlanacaktır. SPSS analizi fiyatları konusunda çok sayıda belirleyici bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi analizin türü ve veri büyüklüğüdür. Kimi zaman veri toplama sonrası veri girişi işleminin de yapılma talepleriyle karşılaşıyoruz. SPSS' e ya da diğer analiz programlarına veri girişleri de tarafımızdan yapılabilmektedir. Bu yönde bir talebiniz varsa iletmeniz halinde bu işlem için de fiyat alabilirsiniz.

SPSS analizi yapıldıktan sonra program tarafından size bazı tablolar ve bulgular sunulmaktadır. Eğer istatistiki bilginiz varsa bu tabloları ve çıkan sonuçları kendiniz de yorumlayarak çalışmanızın analiz kısmını tamamlayabilirsiniz. Ancak Yöntem İstatistik olarak tez analizleri, makale analizleri gibi akademik analizlerin tamamında yani SPSS analizi sonrası çıkan tablo ve bulguların yorumlanması da dahil tüm aşamalarda hizmet vermekteyiz. Bu sebeple siz hangi aşamalar için analiz desteği talep ettiğinizi net bir şekilde bize iletmeniz gerekmektedir.

Yöntem İstatistik ve Analiz Merkezi olarak SPSS başta olmak üzere tüm istatistik analiz programlarıyla her türdeki analiz işleminiz için destek sağlıyoruz. Uzman ekimizle en kaliteli analizlere kısa sürede sahip oluyorsunuz. Buna ek olarak SPSS ve diğer analiz programlarının eğitimleri konusunda da hizmetler vermekteyiz. Gerek online eğitimler, gerekse yerinde eğitimlerle analiz programı eğitimleri sunuyoruz. Ayrıca siz değerli öğrencilerimiz için dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz ve ücretsiz olarak sunduğumuz eğitim dokümanlarını paylaşıyoruz. Bu dokümanlarda SPSS ve diğer analiz programlarının tüm kullanım detayları anlatılmakta, ekran görüntüleriyle aşama aşama size sunulmaktadır.

Ücretsiz eğitim dokümanlarına ulaşmak için tıklayınız.

Son Yazılar

Hepsini Gör

ŞUBAT 2024 (GÜNCEL) SPSS ANALİZ ÜCRETLERİ

SPSS veri analiz ücretleri birçok faktöre bağlı olarak değişmekle birlikle Şubat 2024 güncel fiyat aralığı 3.000tl-10.000tl aralığındadır. 520 SPSS analizi fiyat aralığının farklı olmasının başlıca

ADIM ADIM SPSS ANALİZİ

SPSS (Statistical Package for the Social Sciences), zorunlu analizler yapmak için kullanılan bir yazılımdır. SPSS, veri analizi, veri görselleştirme, veri madenciliği ve veri kayıtları gibi birçok yay

parametrik ve parametrik olmayan testler

Parametrik testler, dağılım varsayımlarına dayalı istatistiksel testler arasında yer almaktadır. Bilimsel analizlerde temel olarak demografik faktörlerin ve değişkenler arasındaki ilişkilerin istatist

bottom of page