top of page

Akademik Danışmanlık Hizmetleri

Güncelleme tarihi: 9 May 2021

AKADEMİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

Yöntem İstatistik olarak; başta akademisyenler ve öğrenciler olmak üzere akademik çalışmaları sırasında veri toplama, bunların istatistiki olarak analiz edilmesi ve değerlendirilmesi/yorumlanması konusunda desteğe ihtiyacı olan herkes için istatistik alanındaki uzman kadromuzla hizmetinizdeyiz.

İstatistik konusunda her aşamada ve ihtiyaç duyabileceğiniz tüm paket programlar ile istatistik hizmeti sağlamaktayız.

Anket Hazırlama – Veri Toplama

Bir analiz sonucunun güvenilir ve sağlıklı olabilmesinin ön şartı, doğru verilere ulaşılabilmesidir. Araştırmacıların doğru verilere ulaşabilmesi için ellerindeki en önemli materyal, veri toplama süreci ve buna ait tüm araçların doğru seçilmesidir. Dolayısıyla önemli bir veri toplama aracı olan anket formunun oluşturulması, yapılmak istenen analiz türüne bağlı olarak değişebilmektedir. Bu noktada Yöntem İstatistik olarak, istatistik analizleriniz için gerekli olan anket formlarınızın oluşturulması ve sağlıklı bir veri toplama süreci geçirebilmeniz için gereken desteği sağlıyoruz.


SPSS, STATA, E-VİEWS, AMOS, vb. istediğiniz İstatistiki Analiz Programı İle Verilerinizin Analiz Edilmesi

Akademik çalışmalarınızda ihtiyaç duyabileceğiniz analizler konusunda her biri alanlarında uzman olan deneyimli bir akademik kadro ile veri analizi hizmetleri sunmaktayız. Akademik çalışmalarda sıklıkla kullanılan; SPSS, STATA, E-VİEWS gibi programlar başta olmak üzere istediğiniz paket programı kullanarak her türde istatistiki analizinizi yaparak kısa sürede tarafınıza teslim ediyoruz.

Sonuçların Yorumlanması ve Raporlaştırılması

Yapılmasını istediğiniz veri analizinizden elde edilen bulgularının yorumlanmasını ve akademik alanınız göz önüne alınarak değerlendirmelerde bulunulmasını da sağlamaktayız. Bu kapsamda analiz sonucunda elde edilen tablolar üzerinden yorumlamalar yapılarak, bunlar istediğiniz bir yazım formatına (APA vb.) uygun şekilde rapor haline getirilerek hazır halde teslimi yapılmaktadır.


​Akademik çalışmalarınız için anket tasarımı, veri toplanması, veri analizi ve analiz sonuçlarının yorumlanarak bir rapor haline getirilmesi gibi tüm işlemlerinizde gerekli olan revizeler ve düzeltmeler ücretsiz olarak yapılmaktadır.

7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

ADIM ADIM SPSS ANALİZİ

SPSS (Statistical Package for the Social Sciences), zorunlu analizler yapmak için kullanılan bir yazılımdır. SPSS, veri analizi, veri görselleştirme, veri madenciliği ve veri kayıtları gibi birçok yay

parametrik ve parametrik olmayan testler

Parametrik testler, dağılım varsayımlarına dayalı istatistiksel testler arasında yer almaktadır. Bilimsel analizlerde temel olarak demografik faktörlerin ve değişkenler arasındaki ilişkilerin istatist

Tez analizi nasıl yapılır

Yüksek lisans tezleri ve doktora tezlerinde özellikle son yıllarda bir ampirik uygulama ve bunun analizinin yapıldığı bir analiz kısmı neredeyse tüm tezlerde olmaktadır. Bu durum tez analizi ihtiyacın

bottom of page